Hej på er!

Ursäkta att jag är så tyst här men det råkar vara så att jag håller på att SKRIVA EN BOK! Och inlämning av manuset till “mitt förlag” (!!!!!!) närmar sig och jag har därför behövt skala bort lite olika saker i livet just nu: helgplaner, bloggen, osv. Hoppas ni förstår! Här kommer i alla fall en snabb uppdatering om vad jag lagat och ätit det senaste.

En jättejättegod vegansallad på grönkål, fänkål, apelsin, mandel, lök, avokado, granatäpple och dijondressing. Skulle nog faktiskt vilja äta denna varje dag? Hade lite rester från en god (vegansk) morotssoppa jag gjorde dagen innan.

Bröt min vegansvit då Gerda bjöd över och langade fram detta fat. Gick liksom absolut inte att hålla tassarna borta… Bästa kvällen på länge.

Hemmahamburgare med extra ost, jalapenos och lök. DRÖM.

Firade in helgen med Martina och Camilla på Wasahof där vi skulle mötas på ett glas och ett ostron efter jobbet…… men kvällen blev betydligt längre och avslutades på Sturehof där vi nattakäkade en plateau?!? Fantastiskt.Den här ser ju inte mycket ut för världen men igår lördag gjorde jag Kenjis hasselbacksgratäng och den blev megagod! Gör den!Åt med lammentrecote, harrikåååås och rösvinssås. Perfekt lördagsmat.

 

I övrigt har jag grejat massor här i nya lägenheten. Börjar bli fint!

Fick fina blommor av H.Ny jättejättestor soffa! Nu väntar jag bara på att en skänk ska levereras och stå under tavlorna.Gästrummet blir mysigt det också! Premiärsov där i natt bara för att!Men vanliga sängen är skönare. Nu är det egentligen bara hallen som är akut att fixa. Köket får vänta och balkongen tar vi i vår.

Igår fick jag ett skrivbord av H som han köpt på Retrorummet! För att skriva min bok! Så fint och stilrent tycker jag. Blev mycket glad. Så där sitter jag nu och måste fortsätta skriva.

 

Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code