Hej igen, vet inte varför mina två senaste inlägg inte dök upp på Bloglovin? Men i alla fall! Som ni märker hinner jag inte riktigt med bloggandet just nu pga diverse roliga men stressiga (ej matrelaterade) reasons. Känner inte heller någon överpepp att köra på. Är det ens någon kvar här som läser? Skulle dessutom behöva ha loss domänen till lite annat, så funderar på att lägga ner bloggen nu efter fem glada år. Vad säger ni?

Om man vill kan man ju följa mig på insta där mitt matkonto heter som min gamla podd, dvs MATJÄVLAR. Mitt privata heter Lisblo.

Men! Sen har jag skaffade ett tredje instakonto eftersom jag håller på med en stor utrensning av mitt hem. In och följ! Köp nåt billigt! Hämta här eller så kan jag skicka på posten: LisaRensarUt. Kommer dessutom fler grejer i dagarna, både lite inredning och kläder. Känner verkligen att jag vill minimera allt i mina garderober, skåp och förråd och ha lite mer LUFT.

Tack så länge!

12 thoughts on “Behöver råd!

  1. Jag läser också! Varje morgon kollar jag om du postat något nytt. Bästa inspon 🙂

  2. Neeej sluta inte blogga. Du och din blogg ger mig så mycket mys-varma trygghetskänslor. Och dina matbilder är otroliga!

    1. TACK! Vilken fin kommentar, jag som har ångest för att jag bara tar snabba iphonebilder. <3

  3. Jag läser med, varit inne hela sommaren och letat inlägg så blev så glad när jag till min förvåning hade flera stycken att ta ikapp 😀

  4. Jag läser! Du tillsammans med AnnaRitar är mina favvobloggare! Får också såna där mys- och trygghetskänslor av din blogg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code