Hos mig: ett knippe persilja & fyra middagar

1. Fick livets största knippe persilja. 2. Mixade till någon slags persiljepesto med olja, vitlök, citron, solrosfrön och lite lagrad ost. 3. Första kvällen åt jag den med stekt lax, grillad sparris, hasselnötter och citron. 4. Dagen efter åt jag den nedrörd i pasta med laxbitar, valnötter och sparris. 5. På den tredje dagen gjorde …

Hos mig: gazpacho

Kom hem hungrig och svettig pga dödsvarmt ute och fixade en gazpacho till middag. Har varit sugen på det länge, så gott ju. Blev överraskad själv över hur snabbt det gick att göra. Hade inget recept men såhär gjorde jag: En burk hela tomater + några färska som höll på att bli dåliga, en gul …

Hos mig: lamm & bulgur

Hej! Var SÅ sugen på att laga mat när jag kom hem från NY, men hade dock ganska tom kyl och frys. Men detta blev supergott! Häng med nu! Hade två lammlägg i frysen som jag brynte och kokade i gryta med en burk tomater, buljong, lök, vitlök, några katrinplommon, spiskummin, koriander, tomatpure och lite …

En vecka i New York!

Hej!!! Igår kom jag hem efter en helt otrolig vecka i New York. Låt mig berätta om allt gott jag åt och tipsa om ett par ställen! Walter Foods Första morgonen åt vi frulle på Walter Foods i Williamsburg, där vi bodde. Vi satt ute på innergården och jag åt en otroligt god bagel med …

Hos mig: veckans käk!

Jag tror att det är våren, men i veckan har jag varit sugen på lite “lättare” mat, eller vad man ska säga. Mer sallad än brunsås. Ånej nu blev jag sugen på brunsås bara för det?! Hur som helst! Måndag: En svingod buffelmozzarella med tomater, lök, persilja, salt, peppar, olivolja och hackad mandel. Tisdag: Färs …