Hej mina fina trogna snälla peppande följare. Som ni kanske har märkt har bloggen blivit en helt vanlig hemsida då jag behövde ha loss domänen för jobbgrejer. Jag har också haft fullt upp nu när boken lanserats och är ute (KÖP JÄTTEGÄRNA DEN HÄR) och om ni vill läsa intervjuer jag gjort så finns de HÄR. Men jag saknar er! Och att skriva om mat. Jag har så många idéer nu när det trots mörkret finns mycket gott och billigt att laga. I går åt jag till exempel parmesanpanerad aubergine med grönkålssallad vilket var otroligt gott?

SÅ! Jag har tagit ett beslut. Att jag kommer fortsätta med bloggen, fast i annan form. Det blir ett veckomejl där jag skriver ett menyförslag utifrån vad som är i säsong och vad som är prisvärt. Jag lovar fina bilder och förslag på kul och god vegetarisk och vegansk mat. Kanske följer ett par tips med på restauranger jag testat eller annat smått och gott. På så sätt kan vi också ha mejlkontakt och ni kan enkelt svara vad ni vill se mer/mindre av. 

Så – skriv upp er på veckomejlet HÄR så kommer det varje lördag från och med lördag: https://mailchi.mp/92d0ca18f757/lisablomqvist

Kram

PS. Pallar man inte detta så finns jag som vanligt på insta under namnet @matjavlar. DS. 

1 thought on “Bloggen i ny form (TYP)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code