I onsdags hade jag en drömkväll. Först yogade, badade och bastade jag och blev sedan mött av min allra bästa vän på Social Eatery på Clarion Skanstull. Äntligen!

Han och jag har levt hela våra liv ihop. Vi flyttade till samma gata samtidigt när vi var nio år, vi hoppade upp en årskurs i skolan samtidigt, vi började högstadiet samtidigt, gick gymnasiet ihop, flyttade till Lund samtidigt och flyttade till Stockholm samtidigt och hängde runt här innan han flyttade. 

Jag har inte umgåtts med någon i mitt liv så mycket som jag hängt med honom. Han känner mig så jävla väl. Cirka varje kväll under hela vår uppväxt snodde vi hans pappas statoilkort och gick och hyrde film på Statoil och kollade film (jag somnade dock alltid och har nog aldrig sett en hel film med honom). Eller så promenerade vi runt i våra kvarter om kvällarna som man gjorde när man var tonåring och inte hade nått att göra, och när vi var lite äldre var vi ute i smyg med våra falskleg ihop, och sen hängde vi vidare på spårade fester i Lund ihop och raggade på utbytesstudenter ihop och när jag var förman för Studentafton så tog han över klubban året efter mig. Och nu. Nu gick våra föräldrar bort med bara tre veckors mellanrum. Fruktansvärt. Men i vått och torrt har vi varandra, trots att vi bor på olika kontinenter.

Därför var han och hans fantastiska flickvän Natasha i Sverige en sväng och vi hann som tur var äta middag med våra respektive. 

Väl på restaurangen möttes vi av hovmästaren Stefan som jag lärde känna när jag och Elaine var i New York 2013. En så fantastisk service fick vi hela kvällen!

Bilden ovan visar två olika ceviches, och nedan ser ni tacos med bläckfiskarm, tacos med barbacoa och churros med chokladsås. En matchadrink, en öl och lite tortillachips och friterad fisk på det. Tack!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code