I onsdags gjorde vi (surprise) mina vegburgare igen. Fan vad goda de är. Vi tröttnar aldrig. Nu har jag dessutom modifierat “receptet” något genom att mortla i jordnötter. Jodå.

En dyr och tråkig macka på Johan & Nyström i torsdags kväll. Sånt gör mig sur. Jättesur. Man kan inte ta hur mycket betalt som helst för en helt vanlig macka.

I fredags testade vi UberEats och beställde lunch till jobbet. Smidigt! Vi beställde från Love Food Café/Marie Laveau och jag tog en kycklingmacka och mac & cheese. Svingod faktiskt, men var lite undersaltad och hade behövt en limeklyfta. Plus att kålen såg lite tråkig ut i färgen men det var mer en visuell fråga. 
Caroline hade fixat så gulligt fredagsfika. Ni fattar inte vilka fina fikor, frukostar, luncher och mellanmål vi får på mitt jobb. Caroline är bäst.

I lördags vaknade jag i ottan av att hela sovrummet var orange. Sol! Jag är en vampyr! Dags att smita ut på iskall promenad mot Nytorget för att möta bror och svägerska på frukost. Urban Deli.

Halloweenfint i disken hos Gunnarsons, där jag smet in en stund på väg hem.Lite lördagseftermiddagsfika med det godaste/gulligaste pumpabrödet från Gunnarsons, lite ostar och pålägg. Älskar mackfikor! Mitt ex familj hade en så mysig vana att helgeftermiddagsfika med frallor, pålägg, kaffe och STEKTA PRINSKORVAR! Underbart var det.

Söndagsfrukost. Mina drömmackor! Rostat, gott pumpabröd. En macka med avokado, lime och chili och en annan med PERFEKT* äggröra och tomater. 

Sen kom H hem efter att Ha varit borta i helgen och vi åt söndagsmiddag, den där pastan.


Hoppas ni haft en bra vecka.

*Svenskt smör, fina ägg, tryffelsalt. Riktigt låg värme, röra hela hela tiden, ta av från plattan och rör i en sked CF och låt sätta sig lite. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code