I fredags hade jag världens bästa kväll. Marisol hade fyllt år och jag hade planerat att vi skulle ses på Haymarket för en drink kl 17.30. Vi tog ett snabbt glas men det var så mycket folk att vi gick ner i Hötorgshallen och till Fiskeläget och drack cava och åt de godaste ostronen jag ätit i mitt liv.Kolla vad fin hon är!

Sen gick vi upp till rummet jag hade bokat (som Marran inte visste om). Där hade jag förberett med prosecco och snittar, godis, choklad, cola, chips, varsin morgonrock, pyjamas och lite olika masker och grejer.
Mys!Mer mys! Vi beställde upp en råbiff och en burgare. Burgaren var faktiskt riktigt god men var för osaltad och hade riktigt trött bröd. Men tillbehören var riktigt bra. Marisol gillade råviffen men jag tyckte att den var tråkig och för kall.Sådär låg vi hela kvällen och kollade film, drack vin, käkade godis och tjattrade.

En lång frulle och sedan tuppis på rummet. Sen checkade vi ut men det var så hemskt att lämna detta drömdygn att vi gick ner i hallen igen och tog två koppar var på den lilla kaffebaren där nere. 
Ljuvligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code