Hej på er!

Tänkte kika in och visa lite matlagning från de veckor jag varit i Skövde + i torpet.

En så jäffla god paj på rabarber, jordgubbar och mynta. Mums! Har lovar hela familjen att göra om denna på midsommar.Torsk, färskpotatis, pepparrot (min all time favorite), brynt smör och mammas kantareller stekta med lök, smör, vitlök och persilja.Glass och korsord i sängen = min melodi.kvällspasta och köttfärssåsfisksoppa med räkor, zucchini och chili + färskost med örter

Lime-och korianderris, högrevschili och guacamole.

Hemgjord pad thai med kycklingEn alldeles ljuvlig grillmiddag som jag och min svägerska fixade en kväll: flank, lammkorv, gratinerade kräftor, majs, sparris, padrones, vitlökssmör och en stor sallad. Vad mer kan man önska?

Vad har ni ätit för god sommarmat? Vill gärna ha tips till midsommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code