Visst har alla några sånna där go to-rätter som man fixar till när man inte har någon ork eller kanske framförallt när ingen ser? Här kommer tre av mina:

1. Nachos i ugn

Bilden ovan är från när jag fick akut sug efter nachos (vilket händer titt som tätt) och var tvungen att cykla till affären BUMS. Varma nachos! Stark ost! Gräddfil! Sriracha! Lök! Koriander! Alltså, godare finns knappt. 2. Laxpasta

Den här pastan är egentligen fruktansvärt pinsam. Men jag älskar den sedan tonårens glada dagar. Jag köper kallrökt lax, och blandar med cf, rödlök, äpple, citronsaft, salt peppar och kanske dill. Äter alltså denna KALL med lite, lite underkokt pasta (och i detta fall med grönkål). Det är så himla mycket tröstmat på något sätt, och jag älskar det. Men det säger jag inte högt.3. Köpetortellini

När jag var liten hade jag en kompis som hade en cool familj. De åt ofta tortellini. Har älskat det sedan dess. Nej men ärligt, ibland är det bra gött att bara öppna ett paket färdig pasta och pimpa upp den lite och sedan äta i soffan fem minuter senare? Här gjorde jag sås på tomat och grädde och grönkål och resterna av en chorizo och lät tortellinisarna koka direkt i.

3 thoughts on “Hos mig: 3 guilty pleasures

  1. Hej.
    Nachos i ugn… Ser så himla gott ut så kan du inte ge lite fler detaljer hur du går till väga?
    Förresten, tack för en alldeles lysande matblogg. Du och Taffel.com står absolut högst på min favoritlista.

    1. Annette! Vilken komplimang. Gjorde mig verkligen glad ska du veta. Inga märkligheter: lägg nachos, jalapenos och ost (och annat du vill ha på t.ex. rester från pulled pork, kyckling eller köttfärs), kör i ugn några snabba minuter på cirka 225. Går rätt fort, så håll koll så att de ej bränner. Sedan lägger jag på kalla grejer: avokado, lök, sriracha, gräddfil och koriander. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code