Har som sagt haft inte-handla-vecka!

En dag gjorde jag tacos på ett paket halloumi jag hade i kylen. Samt riven rödkål, tomatsalsa och chilimajo. Gott!!!

En dag åt jag på Barrells med min svägerska Pernilla ❤️En annan dag fiskade jag upp ett paket pulled pirk ur bruden och pt i skål med sallad, snabbgjort coleslaw, ost och gräddfil.En dag fick jag ett vackert blombud till mitt nya kontor. Av H förstås. En dag gick jag och klippte av mig håret kort!!!En dag gjorde jag småplock till middag. H köper hem mycket ost och chark, men är sämre på att äta upp det… inte mig emot att det blir sånna här middagar ibland. En dag tog jag upp räkor ur frysen. Jag skalade och marinerade snabbt i lite chili, lime och fisksås. Åt på sallad med rödkål, gurka, line, koriander, jordnötter och chilimajo. Och rostad lök!!! Hade jag haft glasnudlar hemma hade de fått vara med i leken.

En dag blev middagen fräst grönkål med svamp, bacon och quinoa. Tomatsallad, hummus och lite ost.En dag blev det kyckling från frysen i sallad med ädelostsås, bacon och avokado. Fy så gott.En dag tog jag en efter-jobbet-kaffe med H. En kväll blev en helkväll på Grand och Lydmar med Marisol. Älskar henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code