Vet ni vad? Den här typen av mat lagar jag aldrig. Det har inte att göra med att jag är för snobbig eller så för den, absolut inte, utan snarare att jag bara inte… tänker på den. Jag lagar aldrig korv stroganoff, makaroner eller knappt köttbullar faktiskt. Så, när jag väl gör det är det så in i bomben gott. Hittade en bit falukorv i frysen och makaroner i skafferiet. Stuvat är godast.

Alltså detta var det godaste på länge. Den salta korven mot stuvet och senapen. Så gott. Gissar dock att denna typ av mat är 100% lyxigare för oss utan barn…

Även denna måltid var 100% #Lisarensarköket

Idag sitter jag i torpet och jobbar. Det är vår här och så otroligt härligt i luften. En chili står på spisen och jag ska nu ta en runda i skogen. Och sen kanske en tuppis. Ha en fin helg. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code