Kom hem hungrig och svettig pga dödsvarmt ute och fixade en gazpacho till middag. Har varit sugen på det länge, så gott ju. Blev överraskad själv över hur snabbt det gick att göra. Hade inget recept men såhär gjorde jag:

En burk hela tomater + några färska som höll på att bli dåliga, en gul lök, två klyftor vitlök, ett knippe persilja, en stjälk selleri, en halv gurka, lite chili, citronsaft, en skvätt rödvinsvinäger, olivolja salt och peppar. MIXA I MIXERN. Mixa ner ett par isbitar. Jag åt med smulad fetaost, hackad gurka och små bitar libabröd som jag stekte frasiga snabbt i olja.

Perfekt sommarförrätt tbh? Förbered hela kannan och kyl bara? Funkar för alla som ni märker (vegan), men annars gott att servera typ chilimarinerade räkor på toppen också för lite mer ”party”.

Aja svingott, åt två dagar i rad.