Nämen hej! Här kommer lite goa grejer från veckan:

Igår var jag på Folkbaren och hängde med mina gulliga och smarta kollegor från Westander. Jag åt en råraka med löjrom. Bilden kanske inte så fin eftersom vi var så många att jag satt och åt den i knät. Gott hursomhelst. En dag blev det lite pasta med en jäkla god sås på spenat, tomat och färskost. Vem gillar inte god pasta liksom? Svar = min knasiga bästis Gerda som hatar pasta. Freak.Detta är en ful bild på en jättegod (vegansk) sötpotatissoppa med koriander, chili och vitlök och lime (det vill säga det jag har i exakt allt). H tyckte den blev för stark 🙁 Till soppan gjorde jag smarriga quesadillas på överblivet libabröd med spenat och färskost emellan.Alltså! Do not judge me men häromdagen var jag så inniiiiisatans sugen på stuvade makaroner. Stuvade därför makaroner.
I övrigt har jag burit hatt.Och legat väldigt mycket här och tänkt på livet och på döden och på vad som är viktigast av allt nämligen familjen. Det värsta och sorgligaste som finns är när den inte mår bra.Utsikten från mitt skrivbord (och kanske även för livet i allmänhet) har varit väldigt grå just denna vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code