Japp! Det var söndag och veckan innan jul och jag vill inte handla på mig massa nytt så jag gjorde söndagsmiddag på i princip ALLT jag hittade hemma. 

Lade grönsaker på en plåt och rostade på rätt hårt. Kokade några potatisar. Gjorde en dipp (eller vad man säger) på vita bönor, citron och vitlök. Och stekte lite torsk i smör. Brynte lite mer smör och rev pepparrot.

Minst sagt gott!

2 thoughts on “Hos mig: grönsaker & fisk på fat och plåt 

  1. Min godaste plåtmat jag fortfarande drömmer om var när jag la potatis, morot och palsternacka tillsammans med timjan och olivolja på plåt och rostade hårt. När de har några min kvar slängde jag på en näve pinjenötter och lät gå tills de fick färg i ugnen. Och när de kommit ut ur ugnen strösslade jag över en näve lingon. Det var en så himla god smakbrytning med det sura från lingonen till det söta i rotfrukterna. Trattkantarellsås och sesamnuggets till. SÅ GOTT!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code