Tillbaka i vardagen. Jag överlever dock, för som ni ser är min skrivbordsutsikt vackrare än någonsin såhär i vinterskrud.   Igår vad det tretton minusgrader. Det betyder gulasch. Satte igång en gryta på förmiddagen som fick stå och puttra hela dagen. Fy satan vad gott. Gjorde dock på fläskkarré med mycket paprika och kummin. Under tiden åkte jag till Hässelby (!) för att spela in Matjävlar med Andreas.  Väl hemma igen var det bara för Marisol att komma över på gulasch, potatis, cf, surkål, vin, chokladpaj, punch och frågesport.
 

2 thoughts on “Hos mig: gulasch

  1. Det var banne mig det godaste jag ätit på evigheter och sen langar du fram en kladdis med jordnötter och en håll käften -kolasås. BARA SÅDÄR?! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code