Härlig fredagmiddag va?! Det var det verkligen inte. 

Allt är så röv just nu. Det enda jag vill är att min lille pappa ska vara frisk och få vara hos min lilla mamma och att alla i familjen ska må bra. Och inget kan jag göra för att det ska bli så. 

Jag försöker tuffa på som vanligt men det går verkligen svindåligt. Jag drömmer mardrömmar och har ångest och har värre temperament än vanligt och lipar typ hela tiden och har dåligt samvete för precis allt och är verkligen inte rolig att ha att göra med för någon. Men ursäkta detta utspel, det här är ju ingen jävla terapiblogg direkt. 

Men jag har blivit världssämst på att laga mat också. Bara i veckan har jag bränt sönder en kastrull när jag skulle göra yakitorisås, tappat ett paket tofu i diskvattnet, fuckat upp en hel hummerfond som skulle bli en god soppa och ikväll även misslyckats med den höggastronomiska uppgiften att värma fryspommes i ugn.

I fredags efter ännu en rövvecka fick jag nån slags meltdown på Ica. Jag var där i över 45 minuter utan att komma på en enda grej att äta till middag. Ingenting känns varken kul eller gott och jag fick panik. Gick till slut över till picard i stället och där låg en liten hummer för typ sjuka femtio spänn och glodde på mig. Varför inte tröstäta, tänkte jag.

Så äntligen kom jag hem och det var kolsvart och regnigt och det kändes som att jag sprungit ett marathon. Jag längtade efter H men när han kom hem ville han ha “egentid” och jag kände mig ensam. Lipade vidare medan jag gjorde restsallad (blev iof god: buffelmozz, persimon, rostad gulbeta och pistach) och värmde fulpommes. Hummern smakade givetvis skit och jag gick och lade mig vid nio. 

Tänk på det nästa gång ni ser en härlig fredagmiddag på Instagram. Att livet därbakom inte är så jävla härligt hela tiden. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code