I måndags kom jag tillbaka till jobbet efter en månads frånvaro och möttes av: en kryddträdgård på skrivbordet, glassiga lappar, presenter och finlunch. Älskade kollegor!Sedan skulle Marisol komma över till mig på hummerpremiär. Jag hade fått en så fin nykokt rackare straight outta Grebbestad. Jag gratinerade den faktiskt lite snabbt i lite vitlökssmör, trots att jag vet att vissa tycker att det är att svära i kyrkan. Hade gjort lite av allt att ha till: rostbröd, blinier, råraka, löjrom, hackad lök, avokado, citron, färskostkräm, cf, lagrad ost. Marisol brought the wine. Världens bästa snabbmat?!!!?? 

Hummern var så otroligt fin och god med massor av kött och smak. Men ska man väl unna sig just hummer = spara en vecka extra och köp en färsk svensk sådan. Sån otrolig skillnad mot en del studsiga, oätliga, frysta amerikanska.

2 thoughts on “Hos mig: hummerpremiär 

  1. Senast idag visade jag bilden från den här middagen som bara kan beskrivas som VÄRLDSKLASS! Tack igen, ingen måndagsmiddag kan slå detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code