Jag är förkyld! Eller ja, jag har fått någon konstig hosta med feber och halsont, men utan snuva. Weird, right?

Planen är att vi åker till torpet imorgon kväll, och det längtar jag efter samt har köpt svindyra ej ombokningsbara tågbiljetter, så håll tummarna för att jag inte blir sämre. Jag längtar efter att elda i spisen, åka till slaktaren och köpa något fint att laga nått gott på, lufsa i skogen och spela spel. Mamma har köpt nytt monopol och nya pussel helgen till ära.

Men herregud vad jag tjötar! Det jag skulle komma till var att i och med förkylningen och åkatilltorpandet orkade jag inte laga något stort ikväll, och ville dessutom tömma kylen. 

SÅ jag gjorde helt enkelt en stor skål hummus och skar upp alla grönsaker och allt bröd jag hittade hemma och monterade smällgoa mackor och doppade och dippade om vartannat. Fan vad gott!

1 thought on “Hos mig: hummus & bröd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code