IMG_1829.JPGIMG_1839.JPGIMG_1834.JPGNu är det julledigt! Igår kom jag hem till landets stökigaste lägenhet efter årets stressigaste vecka, dök i pyjamasen, kollade på ännu en film om JFK och sov i tio timmar.

Nu vill jag tipsa eder om min senaste hang-up för en fröjdefull jul: min morgonshake som jag experimenterat med under en längre tid. Min allra första version fick allätaren H att hälla ut den i slasken. Men denna! Den är en dröm!
– mandelmjölk
– dadlar
– ett halvt äpple
– en liten sked jordnötssmör (eller cashew)
– lite kanel

En balja kaffe och lite surdeg från Gunnarssons på det och livet är komplett. Eller var, för nu ska jag julstäda.

2 thoughts on “Hos mig: julefrid & smoothierekord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code