Martina och jag på ramenlunch efter manikyr. En trevlig tradition. Nybakat frallor en morgon. Det var längesen! En till ramen pga den är såååå god. Serveras i Mood på helgerna.

Jag innan en föreläsning! Hej!

Älskar goda mackor! Skulle kunna leva på det.

Jättegoda quesadillas på överbliven färs och spenat och ost och sånt.

Sushimiddag efter jobbet på helt otroligt goda Yume Sushi i Mariatorgets tunnelbana (uppgång Torkel Knutsson). I lunchrestaurangen på mitt nya kontor får man VARM SALT KOLASÅS till torsdagspannkakorna. Det är helt otroligt gott.Det här ser väl inte så mycket ut för världen men stuvad grönkål och knaprigt stekt falukorv var den veckans godaste middag.

Ursäkta förfärlig bild, men detta äter jag ofta när suget daller på eller när jag är ensam hemma: kall röra på kallrökt lax, lök, citron och äpple med varm pasta, grönkål och mycket salt och peppar. Go to-rätt sedan högstadiet.

Sitter ofta och skriver på Valand nu för tiden.Första rejäla vårsolen fick jag i nyllet efter en långlunch på Grand. Blev otroligt glad.

Så glad att jag gick och köpte mig ett armband från bästa Andrea Drakenberg på Drakenberg Sjölin! Fint va?

Krispiga och saftiga burgare på lax, citron, salladslök, koriander och chili. Och ett ägg och lite kikärtsmjöl. Panko. Chilimajo, lök och i lagd gurka i brödet.

En fiskbuljong från frysen fick nytt liv med lite grönsaker, lax och torsk och en klick aioli. Voffeldagen. Skoja. Gott! Kaffepaus på Gunarssons där allt är så gott så gott.Skagen och fin på Sturehof med Liza. Skagen är alltid helt perfekt där.

Efter Skagen åt vi lite till i baren på Teatergrillen. Sen till Riche. Sen till Brillo. Sen till Vassa Eggen. Ja ni fattar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code