Hej kära ni som tittar in här.

Vilken pissvecka! Först hade jag enorm ångest, sen trodde jag att jag höll på att bli förkyld för att jag hade så himla ont i munnen som bara blev värre, sen fick jag akuttid att dra ut en visdomstand som satt helt sjukt fel och nu ligger jag hemma med ett ömmande och svullet ansikte, feber och ont. Jag dricker juice med sugrör och ska nu skoja till det med min favvosmoothie (mandelmjölk, jordnötssmör, dadlar). 

Därför är det inte så roliga inlägg här denna vecka. Bjuder på en bild på måndagens stekta ris med räkor och en på onsdagens frukostmöte med gruyeremacka och nutellacroissant på Nytorget 6 och hoppas att ni inte överger mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code