Hoppas er påsk var bra! Min såg ut såhär:

På långfredagen brunchade jag med storebror på Bar Central på Nytorget som nu till min extremt stora besvikelse blivit något annat än just Bar Central. Fy vad tråkigt. Sen gick vi till Gunnarsons för en riktigt go påskfika! Drömmigt!Sen skyndade jag hem och vips stod svärföräldrarna i trappan. Med sig från Göteborg hade de en stor korg med olika saker. Tack!På kvällen gick vi de fem minutrarna till Enskede Matbod och åt middag, och det var gott! Jag åt en fisksoppa och en god fläder/citron-sorbet till dessert.På påskafton lagade jag påskmiddag. Först blev det en liten snitt på smördeg med citronkräm och sparris.Som efter ugnen fick löjrom och hyvlad parmesan på sig och var superdupergott till krispigt vitt vin.Sen blev det lamm! Det där lammlägget jag skrev om för ett tag sedan ni vet. Till efterrätt: pavlova!!! Maräng, smörkräm, grädde och bär. Gråter så gott. Seriöst, ingen dessert KAN väl vara godare? På påskdagen åkte våra gäster hem och jag mötte upp Martina för ramenlunch och FaceTime med vår tredje gruppmedlem Marisol som finner sig själv på Bali i en månad. MYS. Sen mötte vi Jens på kaffe och gick sen till Eataly och kunde självklart inte hålla oss borta från varken vin eller ostron. Eller burrata.Hem, BASTU, film och tidig läggdags. Vaknade tokförkyld bredvid denna. Hejdå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code