Hade fortfarande lite rester från midsommar och gjorde pizza och JA det blev gott.1. Den nedersta i bild: pizza bianca med präst, aubergine, lök, tomat och salami och hyvlad gruyere efter gräddning.2. H:s favorit: vitlökssalami, tomat, svamp och mozzarella. 3. Min STANDARDkombo varje gång jag beställt på pizzeria i hela mitt liv: salami, paprika, oliver och mozzarella.4. Min hemmafavvo: präst och cf innan gräddning, rödlök, gräslök, löjrom, smetana, svartpeppar och citron efter.

Tänk vilket UNDERBART gott sätt att ta tillbaka på rester. Ta vad du har hemma:

  • Grönsaker, svamp och ost? 
  • Chark eller pålägg över? 
  • Rotfrukter, timjan och får- eller getost? 
  • Potatis och karamelliserad lök (OMG!)? 
  • Rivna, kalla kycklingrester, picklade grönsaker och sriracha (som nån slags bahn mi-pizza)? 
  • Tacofärs, koriander och gräddfil? 
  • Bacon och gruyere?
  • Vit pizza med parmaskinka och fikon/nektariner efter gräddning?

SÄTT EN DEG IKVÄLL! Den klarar sig i kylen tills imorgon om du behöver, och du behöver inte ens krångla med tomatsås om du inte orkar – gör en vit pizza eller fuska med tomatpuré. Jäst kostar typ 0 kr och mjöl typ 10 kr. SÄTT EN DEEEEEEEEG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code