Först och främst har jag ätit praliner och sånt som jag fått skickat till mig av fina vänner. De betyder så mycket mitt i all sorg, era fina hälsningar och sms och brev och samtal och annat. Det ska ni verkligen veta.Martina took it to the next fucking level och levererade tre kassar nyplockad potatis från sina föräldrar. Plus äpplen. Världens vackraste gåva.Annars har jag faktiskt mest legat såhär som nån jävla mumie och kollat på serier.Men i lördags var jag och min lille fästman på Skansen (!). Alldeles lagom aktivitet må jag säga. Och säga vad man vill men de har riktigt gott fika på Skansen. Vi drack nyponsoppa och varm choklad, och det gör man ju inte varje dag direkt.Lördagsfrukost.Ja, jag råkade göra de här vegburgarna igen för de är så satans goda.Och i söndags gick jag i bokaaffärer och lunchade i septembersolen med min kära Marisol. Vi gick Tures och tja, finns det moules på menyn så blir det moules. Men de var faktiskt inte så vansinnigt roliga. De är sällan det! Bäst moules i stan har otippat nog Riche, de är LJUVLIGA. Men om jag har missat nått ställe så får ni lova att tipsa mig.


Helgen avslutades med att jag köpte nya sängkläder eftersom nya sängkläder är en av de saker som muntrar upp mig bäst här i livet. En i jämförelse ganska billig terapi. 

Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code