Hej!

Det blev kycklingtacos i stället för fisktacos igår, eftersom jag kom på att jag hade lite fin kyckling i frysen. Nåväl!

Jag strimlade kycklingen och marinerade i hoisinsås. Vet ej varför, det bara blev så. Sen panerad i panko – som tog slut mitt i! Så fick fortsätta med ströbröd vilket blev någon slags genialisk dubbelpanering. Hoisin – panko – ägg – ströbröd. Kanske inte helt enligt hemkunskapsboken men WHO CARES.


Fritera upp. Mango/avokado/koriandersalsa med mycket lök och chili. En MAGISKT god chilimajo, min bästa någonsin faktiskt. Sallad. Bröd.

Käre barn!

2 thoughts on “Hos mig: taco fried chicken

  1. Hej “Sven”,
   Kul att höra från dig!
   Majon gör jag genom att mixa äggulor, salt, peppar, vitlök och lite vitvinsvinäger, färsk hackad chili + lite sriracha med stavmixer och sedan hälla ner rapsolja allt eftersom. För vanlig majo = tillsätt lite dijon och ta bort all chili.
   Kramiz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code