Okej: såhär tycker jag att en varm tonfiskmacka dvs tuna melt eller kanske som här, en toast med tonfisk ska vara:

  1. STARK. Det måste vara tryck i.
  2. OSTIG. Men inte för ostig. Svår balans.
  3. KRISPIG. Som en bra kontrast mot röran.

Okej, typ såhär brukar jag göra. Tonfisk såklart. Hackad lök obvi. Hackad chili el kanske sriracha eller något sånt. Persilja eller något grönt bara för att. Hackad paprika tycker jag gör något. Absolut ingen kapris. Absolut inga ägg. Bind med majo och kanske en klick cf. Men inte för mycket klet! Okej, salt och peppar såklart. SEN upp på bröd (toast typ eller något trevligt rågbröd, men tycker inte att surdegsbröd göra sig besvär i detta ärende) och på med JALAPENOS.

Och sedan ost. Nu ska jag berätta en sak: det ABSOLUT godaste till den här typen av macka är sån gul fulhamburgercheddar. Annars nån annan ost, men det är absolut godast. Grilla i ugn eller i stek i panna eller lägg på en till skiva bröd och toasta. Bilden ovan blev SVINFUL, men jag lovar att ta en finare bild någon dag.

OCH – när tonfiskröran tar slut är det kanske… ännu godare… att bara fylla en toast med fulcheddar och jalapenos och toasta och låtsas att du äter en megastor chili cheese.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code