Jag tror att det är våren, men i veckan har jag varit sugen på lite “lättare” mat, eller vad man ska säga. Mer sallad än brunsås. Ånej nu blev jag sugen på brunsås bara för det?! Hur som helst!

Måndag:

En svingod buffelmozzarella med tomater, lök, persilja, salt, peppar, olivolja och hackad mandel.

Tisdag:

Färs stekt i riktigt het panna med olja, vitlök, chili, lime, soja och lite socker. Sen i med grönsaker (lök är ett måste för den blir nästan karamelliserad och god). Broccoli, vitkål, ärter, morot? Jordnötter? Koriander och lime på toppen vill man ha.

Onsdag:

Caesar med kyckling från ugnen och snabbvispad dressing på sån där sardellkräm på tub.Torsdag:

En go körv! Salsiccia med en mozzarella, tomatsallad och lite annat. Så gott.Lördag:

Räksallad med västerbottenost och krämig dressing. Dröm.Söndag:

Veckan avslutades med att jag cyklade ut till Hellasgården, bastade, tog årets första dopp! Grillade mig en korv! Cyklade hem. Veckan som kommer är fullspäckad med jobb men sen! På torsdag! Så är jag ledig och åker äntligen till New York! Där ska jag äta svinmånga goda grejer! Hamburgare! Tacos! Bagels! Donuts! Ostron! Korean BBQ! Pizza! Ramen! Reuben! Dricka öl på sjapp! Drinkar på takbarer! Hänga runt med mina bästisar (E bor ju redan där, jag och H åker ihop och E2 & M kommer dagen efter). Och så ska jag fylla 30!!! Är så laddad att det inte är klokt!

Tipsa gärna om ni har något SUPERBRA ställe jag missat. Så många restauranger, så lite tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code