Flög direkt från Barca till Göteborg där jag blev upplockad, något sliten, av H som redan var där pga jobb. Vi gick direkt och hämtade pizza. Så gott. Sov sedan som en medvetslös i tio timmar. Sen skulle vi iväg på bröllop i Halland. Jag hade hårig klänning och långa klor.Aja, glömde fota under kvällen men dagen efter invigde jag min röda moccakappa jag hann köpa i Barcelona och spankulerade runt i Göteborg och åt sen grönsaksburgare hos svärisarna och tog sedan morgontåget direkt till jobbet kl 05.25.

Väl hemma efter jobbet: bastu och comfort food efter årtusendets regnigaste dag. 

Falukorv, potatis och senapssås!!! Fan vad gott med senapssås! Vet inte vad det är med mig just nu men jag verkar ha resignerat till bara gammal husmanskost hela dagarna? Stuvad vitkål, blomkålssoppa, köttfärslimpa (?) och falukorv?! Måste få lite fjutt på roligare matlagning snart men det är ju så gott med sånt här. Speciellt när det ser ut såhär ute: 

Vad säger ni? Taggade på höstgrytor, boeuf och rödvin än? Eller fortfarande inne på grill och fräscha sallader?

1 thought on “I Gbg: bröllopshelg & senapssås

  1. Jag längtar efter rotfrukter i ugn med timjan och sen pinjenötter och en näve lingon ovanpå. Trattkantarellsås, långa middagar med tända ljus och kompisar, raggsockor mamma har stickat och varma kläder. Regn mot rutan, filt och en bra bok. Och att kunna sova längre på helgen för att det inte blir ljust på länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code