Hej! Nu är det påsk och som ni som läst länge vet så älskar jag påsken och har alltid gjort! Finare väder, godare mat och mer godis än på jul. Vill ha lax och sparris och lamm och sallader och gott godis hela långa dagen.

Tyvärr har de senaste två påskarna varit alldeles förfärliga, med två familjetragedier med ett års mellanrum. Så i år tar vi det lugnt och hittar tillbaka till varandra, jag och påsken.

Igår åkte vi till Göteborg och stannade och fikade i Jönköping på vägen. Handlade och gjorde iordning en liten skaldjurbricka när vi var framme i svärisarnas hus. Räkor, laxrulle med pepparrot och röra på krabba & kräfta på bröd. God kvällsmat men vi orkade inte äta upp.


Sen tog jag ett bad och drack vin ur plastglas. Gott. 

Imorse tog jag en promenad i solen och insåg att världens mysigaste bageri har öppnat vid mina svärföräldrar. Så himla trevligt! Så jag köpte med god frukost hem.


Nu ska vi åka vidare upp till norra Bohuslän. Ha en fin påsk allihop! Njut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code