En sak som är jättegod att äta till middag när det är varmt eller när man inte orkar laga mat är RÄKMACKOR. I detta fall hade jag allt till detta i kylen, förutom räkor. Win win!

Köp bra räkor hellre än många dåliga. Bilden nedan köpte jag i fiskbilen, ett helt kilo, men när jag skalat var det inte så mycket kvar… Rostbröd, pålägg och hellmans. Avokado och överbliven färskpotatis. Citron och lök är viktigt tycker jag. Vem skulle ens bli ledsen över att bli bjuden på detta?

Jag ÄLSKAR att ha en skiva Västerbotten under mina räkor och massor av dillkvistar. Det är något med den kombon.

Fint va? PS pajen i bild kommer sen.

2 thoughts on “I torpet: räkmackemiddag

  1. Alltså dina inlägg är livsfarliga! Räkmacka med västerbotten låter så genialt gott att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

    Skarabörgshälsningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code