Halloj! Igår åkte jag en snabbis på en julmarknad och där stod ett lyriskt par som sålde bakverk och minipizzor. Köpte pirogerna och pizzorna på fatet nedan för totalt 40 spänn, plus en falafel för 30. Vansinnigt billigt och väldigt gott. Älskar nya traditioner och personligen väljer jag små minipiroger med krämig ost och oliver i över rödbetssallad och prinskorv alla dar i veckan (på året?).

Hur som helst, jag handlade även färska räkor och gjorde mig en RÄKMACKA till middag. Precis som jag vill ha den, med GOD majo (lagom dos, så äckligt med för mycket tycker jag), avokado, rödlök, sallad och salt och peppar och citron. Allt jag vill ha!

Drack också prosecco i och med att jag faktiskt firade en kul grej! Man måste alltid fira det som firas kan, tycker jag. Även om man råkar vara själv.

Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code