Är i torpet! Mitt happyplace!

Kom hit i onsdags och lagade dessa räktacos på kvällen till mig och mor som var här då. Fina räkor frästa med chipotle och lök och lime i bröd med guaca, koriander och salladslök. Mums. Har ni inte testat är det bra att sätta fart. 

Det är så vackert här nu när allt är illgrönt. Märker att jag blir så LUGN så fort jag kommer hit. Älskar mitt stressiga stockholmsliv, men det här med att ha trägårdsland att plocka ur och att kunna vakna och öppna fönstret och morna sig till skogsluft och fågelsång. Det har nått. Hoppas att även du har en fin långhelg där du får pusta ut ordentligt. Jag kände att jag verkligen behövde det här.

Kram!

2 thoughts on “I torpet: räktacos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code