Jag var tvungen att bryta semestern för 12 timmar i Stockholm på grund av ett möte. Mycket kul på gång nu! Hur som helst, jag kom tillbaka till skogen och det var dags för min och mammas tradition när vi är här samtidigt: en kvällsdrink på trappan och Rolling Stones på högsta volym. Oftast dricker vi prosecco men ibland delar vi på en kall öl eller skojar till det med en GT eller mojito. Sen gjorde jag en snabb caesarsallad till middag. Rensade en sån färdiggrillad kyckling och hade till och med köpt färdig dressing even though jag är en varm förespråkade av att göra egen. Men vet ni – det är sommar och man gör precis som man vill och fusk är toppen ibland. Med ett romanhuvud, färdig kyckling, färdig dressing, hyvla parmesan och steka upp lite gammalt bröd är detta ju en middag på… säg 15 min? Som ändå är GOD!!!

Här sitter jag nu, har precis ätit frukost. Fint va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code