Hej på er! Long time no see. Det finns anledningar till det, och jag kan berätta mer snart. Men så länge kan jag berätta vilka goda grejer jag lagade och åt under mina sista dagar i torpet.

En kväll hade mamma gjort små getostsnittar till vår vanliga trappfördrink. Gott va?

Därefter hade jag lagat tacos med lax och räkor och chilimajo och rostad lök och mangosalsa. GOTT.En kväll när jag var ensam i torpet åt jag det cirka godaste som finns: korv med bröööööö.Jag har nog aldrig läst så många böcker som i sommar. Värmen har liksom främjat små pauser med böcker och tupplurar inomhus. En annan kväll gjorde jag flankstek (som jag tyvärr överkörde lite…), chimichurri och goda grönsaker. Sommarmat är så himla enkelt. Några knäckisar med äggröra har det blivit till frukost…Nu följer några bilder på torpet bara för att det är så himla mysigt och fint.Min fina MAKEMamma och Rolf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code