Hej, jag heter Lisa Blomqvist!bild kopia 3

På dagarna jobbar jag som pr-konsult på Geelmuynden Kiese. Tidigare har jag varit press- och pr-ansvarig på ett telekombolag, och konsult inom pr och opinionsbildning som på Westander. Innan dess som talskrivare och retorikkonsult. På kvällar och helger gör jag helt enkelt annat, till exempel äter och lagar mat och frilansskriver ännu fler texter om mat. I september 2018 släpps min debutbok ”När man vet att någon snart ska dö” på Norstedts. Här kan du läsa mer om den!

På denna sida skriver jag om sådant jag äter och lagar och gillar och ibland även ogillar. Du är välkommen att kommentera mina inlägg, eller att kontakta mig vid frågor, funderingar och tankar. Kanske borde vi samarbeta?

Min utbildning har jag från Lunds universitet, varifrån jag har två kandidater; en i retorik och i journalistik. Är du vidare intresserad av vad jag gör om dagarna eller vad jag tidigare gjort får du gärna kolla in min LinkedIn-profil. Om du däremot av någon märklig anledning är mer intresserad av vad jag äter, då har du hamnat alldeles rätt.