Om dagarna arbetar jag som pr-strateg och går igång på smart kommunikation i alla former. Mina uppdrag genomförs genom Lisa Blomqvist AB eller pr-byrån Obeya.

I september 2018 utkom min första bok, När man vet att någon snart ska dö (Norstedts). Jag skriver även mattexter, debattexter, artiklar, gör pr-insatser och tar uppdrag som moderator och talare och utbildare. Anlita mig för pr-stöd, frilansuppdrag, opinionskampanjer, moderatorsjobb, matgig, föreläsningar eller annat kul. Jag arbetar även (och gärna) med olika pr-byråer och produktionsbolag för mer långsiktiga samarbeten, och skräddarsyr utbildningsupplägg för företag och organisationer.

Min utbildning har jag från Lunds universitet där jag tog två kandidatexamina, en i journalistik och en i retorik. Under mina år i Lund var jag förman/ordförande för Studentafton vid Akademiska Föreningen.

Tidigare har jag arbetat som talskrivare, som seniorkonsult på pr-byrån Geelmuyden Kiese, som konsult på pr-byrån Westander och som press- och pr-ansvarig på telekombolaget Tre. Jag är född 1988, uppvuxen i Skövde, men bor sedan många år i Stockholm.