Ja, det var ju inte i går som jag skrev på denna sida. Ursäkta. Jag har varit upptagen, bland annat med följande:

  1. Jag har haft mitt livs första betalda semester. Sommar + lön = det bästa av två världar i en helt overklig kombination.
  2. Delvis på grund av punkten ovan hade jag en helt fantastisk sommar. Solig och varm och jag var kär och lycklig varje dag.
  3. För i våras blev jag ihop med vad som i dagsläget känns som min själsfrände. Jävligt fett.
  4. Jag var i Visby under hela Almedalsveckan och hade där min hittills roligaste jobbvecka. Alla dessa människor. Inte en lugn stund, och det gillar ju jag.
  5. Jag fick ett förstahandskontrakt (!!!) här i Stockholm, och har därmed flyttat och med en sådan aktivitet följer som bekant lite fix och trix. :)))))
  6. I maj spenderade jag två veckor i New York. Mitt livs bästa resa.
  7. Jag har fyllt 25 år. På denna dag hann jag både med solig utomhusfrukost i Stockholm och fransk finmiddag i New York. Drömfödelsedag? Mjo!
  8. Jag har jobbat ganska supermycket den senaste tiden. I Stockholm, Göteborg och Lund, bland annat. I morgon ska jag jobba i Linköping. Kul!
  9. Jag har besökt mitt älskade Lund vid två tillfällen under hösten, och då förenat jobb med fantastiska återföreningar och promenader längst med minnenas väg.
  10. I och med jobbandet, och därtill några familjebesök i Skövde samt det faktum att min kille bor på Sveriges framsida, har jag spenderat oändligt många timmar på olika tåg under de senaste månaderna. Har till och med skaffat en rutin som går ut på att jag en timme in i resan går till bistrovagnen och köper 3-för-18-styckbitar. Två plopp och en daim, köper jag. Äter aldrig daimen.

Så, jag hoppas att min frånvaro är legitim.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code