Ibland när själen är tras och livet är knas är det så jävla fint att ha en bästa vän tillika en livs kärlek som trots protester, lip och kastade skohorn släpar ut en i januarisolen och tvingar i en operakällarens köttbullar. Soulmate & soulfood. Världsbäst.IMG_2167.JPGIMG_2171.JPG
2014 var mitt livs bästa år. Det skrev jag även om 2013, men detta var faktiskt ännu finare. Jag var trött men väldigt, väldigt lycklig. På nyårsafton skojade jag om att denna uppåtkurva snart skulle vända.

2015 inleddes med att på dess första dag nästan ta ifrån mig en högt älskad person som mått väldigt dåligt. Lägg därtill medföljande ångest, rädsla, oro, ilska, skuld, svek, minnen, sömnlöshet, hopplöshet och allmän värdelöshet.

Men hen lever och livet rullar på för oss alla. Och det här ska fan inte få sätta standard för året. Jag har stora planer för 2015. Alla inblandade ska må bra igen. Två år på X2000 ska bli en och samma stad. Det händer spännande saker i mitt jobb. Jag vill lära mig att springa längre och jag vill läsa fler böcker och jag vill gå en matlagningskurs och jag vill våga hoppa tian. Det ska bli vår och sommar och Bohuslän igen. Just nu känns det kanske inte så, men det ska fan bli bra det här.

1 thought on “Operakällarens bakficka: köttbullar & mos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code