Det blev inte mycken med den här påsken. Har haft sån sjuk otur med alla högtider de senaste åren till följd av diverse familjetragedier och liknande. Jag som älskar alla högtider. Nu ska jag bannemig se till att det blir en underbar midsommar extra allt.

Hur som. Denna påsk åt vi:  Quesadillas med vegetarisk fyllning på zucchini, lök, ost och chipotle. Tycker att det blir fantastiskt att breda lite färskost i. Gjorde en rödkålsslaw med lime och chipotle + guaca.Frukost med kallrökt lax och tryffeläggröra. Bröd från Gunnarsons of course.En annan frukost: pannkakor och bär.Påskpavlova som var tänkt att ha som dessert på påskmiddagen men som vi i stället fick äta upp själva. Så magiskt, magiskt gott! Kokade vaniljsmörkräm med citron men i övrigt helt vanlig grädde och bär. Har ingen elvisp så blev dock ett jävla träningspass av att vispa marängsmet, grädde och smörkräm.
Påskägg åt vi, så klart. Och must. Har handlar ju den mesta maten online och ibland är det lite svårt att veta exakt storlek. Påskmust för 7 kronor trodde jag var 33 cl-burkar så jag klickade i fyra stycken. I stället var det fyra tvålitersflaskor som dök upp här hemma, så nu har vi must till några påskar framöver.Min vän Erika var i stan och vi gick till Teatern och delade en vegan-bahn mi (svingod!!!) och en löjromsbun från Nook.Nån dag åt vi en helt vanlig svennig laxpasta på överbliven lax. Sparris, ärtor, citron och dill. Lite vitt vin i också. Faktiskt alltid gott med pasta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code