Hej på er,

2017 ska bli ett roligtresår (resår?) och jag är enormt så taggad på detta. Nu skulle jag  verkligen behöva era bästa tips på bra restauranger, caféer, marknader och annat. Enormt tacksam om ni har några!

  • Nästa vecka åker jag till Italien med min mor (och H som följer med i några få dagar innan han behöver åka hem till jobb). Här ska vi bland annat fira min födelsedag! Vi ska bo i Lavagna, en by i Ligurien. Har ni tips på goa ställen på kustremsan mellan Camogli och Pisa? Tack!

  • Veckan därpå åker jag till Bryssel på jobb. Även här vill jag ha de allra bästa tipsen på trevliga restauranger och barer och annat kul att hitta på.

  • Därefter åker jag till Amsterdam för att möta upp tre vänner och ha en rejält go helg. Här behöver vi VERKLIGEN tips för härligt dagdriveri och fina måltider och gött häng eftersom vi är 100% lediga.

  • Sedan är det ju nästan sommar och dags för den årliga Almedalsveckan och jag är där och jobbar hela veckan. Jag TROR mig ha stenkoll på alla bra ställen i och omkring Visby, men kanske har jag missat något?

  • Sedan är det semester! Vårt enda semesterprojekt so far är att roadtrippa lite i Norges fjordlandskap. Om ni har tips på mysiga ställen och boenden här får ni hemskt gärna tipsa.

  • Som vanligt kommer vi även att spendera massa tid i Sverige, runt mitt torp i Skaraborg och runt Strömstadtrakten där H:s familj har sommarställe. Har jag missat några guldkorn i dessa krokar?

  • I augusti ska jag med jobbet till Barcelona, eller Riga. Det återstår att se. Riga har jag aldrig varit i!

  • Förra veckan bokade jag och Marisol en härlig vecka i Los Angeles i oktober. Vi behöver massor av tips!

HIT ME UP och jag är dig evigt tacksam!