Hej! Jag har tyvärr inte lagat så myclet kul mat i veckan, men här kommer en snabb recap med några restaurangtips och lite enkel vardagsmat i alla fall!Måndag frukost: avokadomackor med serrano på mitt fina bröd.Måndag dag: jag var deppig och Marisol kom förbi som en skänk från ovan. Vi bakade äppelpaj på Martinas äpplen, åt i sängen och kollade på Tro, hopp & kärlek på SVT (livets tv-program?).Måndag kväll: restmiddag med min karr. Fick fin färsk majs i min årstidernalåda, hade chilimajo och padrones kvar i kylen och gjorde en snabb quesadilla till. Alla nöjda.Tisdag: fläskade på lite till frukost. Gott.

Onsdag: Goda fattiga riddare på det sista av mitt bröd – med äpple, kanel, keso och mandel.Torsdag: mötte H efter jobbet och gick till Falafelbaren för enkel middag. Älskar falafelbaren. Brukar beställa lunch därifrån när jag har jobbmöten. Så skönt med vegetarisk/vegansk mat när den är såhär GOD så att man inte behöver krångla/kolla om nån är veg etc. utan att alla blir nöjda och kan äta samma sak. Känns liksom mer… respektfullt! Min favvo är combotallriken men om man vill ha maten i bröd så rekommenderar jag pitan framför rullen.

I fredags åt jag och H middag med min bror på vårt stammisställe tillika Stockholms bästa indier: Indira på Bondegatan. När jag bodde på Bondegatan var jag här liiite för ofta. Så gott och extremt prisvärt! Observera dock att de starka sakerna i menyn verkligen är STARKA.

Lördag: Jag var ute på byn för första gången på länge. Middag och häng på Folkbaren, Ginkos och Riche med mina magiska vänner Enilia och Marisol. Man måste få ha lite kul också MEN påminn mig om att inre hålla på att göra om misstaget att äta på Folkbaren gång på gång. Jag är aldrig nöjd med maten här men älskar hänget, atmosfären och personalen så… Jag kommer ändå tillbaka jämt.

Söndag: hade köttfärssås i frysen och fortfarande megamycket potatis från Martina – så jag gjorde en sån svennemoussaka med potatis! Och det var så gott? Underskattat!

Nu är det måndag förmiddag och jag sitter på tåget söderut för begravningsmöte, torphäng med mamma och förberedelser i för pappas begravning på fredag. Mitt hjärta går sönder.

Hoppas ni får en bra vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code