Hej! Har kört en ny runda ögonläkarbesök då min syn börjat krångla igen. I korta drag så har jag inget brytningsfel över huvud taget, men däremot en “grav dold skelning” både på höjden och på bredden som krånglar till det hele rätt rejält. Är således van att se dubbelt, utan att själv fatta det förrän jag var 27. Normalt. Idag sa min ortoptist (!) att “jag är utbränd som en pensionär i både lins och ögonmuskler!”. Aja. Det jag ville komma till är att jag under cirka två veckors tid sett piss och ingenting, fått pupillvidgande flera gånger och haft lappar för ögonen. Det KRÅNGLAR TILL det här med matlagning kan jag säga! Till exempel så är det lätt att hacka typ tre centimeter bredvid löken i stället för att hacka löken. Ja, ni fattar. 

Så, enkla saker jag “lagat” och ätit det senaste:

1. Nachos i ugn. Älskar detta så mycket.

2. Knäckemackor + äggröra. En kombination jag verkligen vill slå ett slag för.

3. Korv med bröd. Kan man nog göra med förbundna ögon nästan va?

4. Pad thai – men DETTA var överkurs med lapp för ögat. Brände hälften och överlagade hälften och tappade nudlarna på het platta så de brände fast och brandvarnaren gick. Allt smakade skit och köket såg verkligen HELT sjukt ut efteråt, och då har jag inte ett så välstädat kök i vanliga fall.
5. Fläsk med löksås på Gondolen i måndags. Ingen schwung i såsen tyvärr. Måste göra egen löksås nån regnig dag i sommar.


Kolla vilken miserabel person: 

Aja, skitsamma, för imorgon jobbar jag min sista dag sen åker jag till TORPET sen till min bästis som är hemma i Sverige och sen till Göteborg och sen till Halland på bröllop och sen till Rossö och jag ska laga sommarmat hela sommaren! Har förberett ett sommarmatsinlägg men är inte helt klar ännu. Det blir kul det här.

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code