Eller ja, detta dygn började i Enskede, på matboden. Jag, Marisol, Martina och Maria träffades och åt middag och drack vin i gruset. Jag åt entrecoten, två åt fish and chips och Martina tog råbiff.Sen åkte jag och Martina hem till henne på Kungsholmen för mellanlandning innan vi som vanligt hamnade på Sturehof.J var bortrest, så på natten köpte vi McD och åkte tillbaka till henne och sov sen som två grisar i hennes säng. Kändes exakt som när vi var 22 och bodde i Lund och gjorde detta cirka varje kväll.På morgonen pallrade vi oss ner till Il Caffè på Bergsgatan och åt goda grillmackor till frukost. Sen till livets butik Wijnjas. FATTAR inte hur Martina och Jocke kan bo runt hörnet från denna butik och ändå inte vara barskrapade. Jag hade aldrig kunnat hantera det. Vill köpa ALLT när jag är där inne. Missa verkligen inte om du är på Kungsholmen. Köp goda grejer till kvällen, paket när du ska bort eller småplock till picknick. Vi råkade tyvärr köpa grejer för över 600 spänn, men det var det värt. Sen tog jag ett bad. Man får passa på hos vänner som har badkar. Sen kom Henrik och vi snacksade och drack öl. Och jag lagade salsicciapasta. (Gör så här) Tycker mycket om att laga mat i andras kök. Så kul att se vad de har för fina uppläggningsfat och saker i kylen osv. Kolla Martinas tallrikar till exempel? Finaste jag sett typ?Sen lade jag mig för en tupplur och låg och kikade ut på de här två som som vanligt fastnade i något intressant. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code