Så, detta hände: vi gifte oss! Jag är så lycklig, och allt blev så fint. Morgonen började med att jag och mamma sov i lillstugan, vaknade klockan sex och cyklade ner till havet och tog ett morgondopp. Men när vi skulle cykla tillbaka och äta frukost trillade jag av cykeln och hamnade i ett dike på en äng. Trodde jag brutit foten! Men bara en rejäl stukning (har fortfarande ont, så här nästan en vecka senare). Men i alla fall!

Vi var i Strömstad och gifte oss borgligt på taket på stadshuset, med bara våra familjer på plats. Herregud vad mycket jag skulle kunna säga om detta, men jag håller mig till att berätta om maten!

Efter vigseln gick vi till vårt hotell (jättejättefin svit på Laholmen – personalen där var för övrigt en dröm! Bästa servicen på länge!) och skålade i champagne på terassen och åt snacks som mamma fixat. Ni vet oliver, nötter, chips och chark och sånt som man gillar en megavarm dag. Sedan åt vi en tidig middag och drack jättegoda viner. Löjrom, kräftor, hummersoppa och en stor bit torsk med smör och pepparrot (som jag inte fångade på bild). Det vill säga all mat jag gillar. Sen satt vi ute och drack drinkar och lyssnade på musik och kollade på solnedgången och hade kul.

Sedan, sent, blev vi lämnade ensamma och då gick vi på barrunda i hamnen. Sen slocknade vi gifta och lyckliga och vaknade kanske ännu lyckligare! Sedan dess har vi pustat ut här i Bohuslän men mer om god kustmat kommer senare.

Men några bilder blir det allt! För man gifter sig ju inte direkt varje dag. Mvh Lisa Blomqvist Ladström

  

2 thoughts on “Strömstad: Bröllopsmiddag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code