Yes, änt-e-ligen har Teatern öppnat i Ringen Centrum vid Skanstull! För mig finns oändligt många fördelar med detta:

  1. Ica Ringen är “mitt” Ica och jag är där flera gånger i veckan och nu blir dessa besök bra mycket trevligare.
  2. Det har verkligen saknats bra take away-mat i krokarna och nu kan jag plocka med mig helt fantastiska saker hem.
  3. Jag får träffa min bror ÄNNU oftare eftersom jag nu träffar honom varje gång jag går och handlar.

Min brorsa Jens kör nu Mama i Teatern tillsammans med Marco. Jens är världsbäst och deras porchetta bun är svingod och kycklingen är grym.Adam & Albins laxramen har jag nu ätit två tvånget på en vecka. _Magiskt_ god, men behöver lite hot sauce och ett stänk soja för att pleasa mig. Och ett minus för klibbiga nudlar i denna buljonglösa variant.Fävikenkorv! Så gott! Och missa inte deras mjukglass för 25 spänn.

Jag har även testat Nooks grejer och en minitugga av Chez Betty-killarnas Snack bar. Men behöver äta lite till innan jag uttalar mig om det. Återkommer! Älskar teatern!

PS! Tack för en grym invigningsfest förra veckan. Då var man på g.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code