Tips till dig som också fått en fläskfilé av din mamma och inte heller vet vad fan man gör av en FLÄSKFILÉ pga har aldrig köpt en i hela mitt liv:

  1. Putsa den och skär den i bitar och lägg i en påse med olja, citron, vitlök, färska örter (jag hade oregano och persilja från landet) lite chili och kanske en skvätt vin. Låt ligga där några timmar åtminstone. Kolla med fördel på en VM-match där Sverige vinner gruppspelet under tiden.
  2. Trä upp på spett och grilla! Det kommer lukta så gott att du svimmar.
  3. Ät med färskpotatis, tzatsiki (jag hade färsk mynta i min, blev extra friskt och gott), kanske lite bröd och någon sallad. Jag gjorde bara en enkelt tomatsallad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code