Lördag: två surdegsmackor med gott pålägg, te, en clementin och varsin kaka. Fina höstblommor från H. Drömfrukost såhär på höstkanten. Snart är det vinter och då blir det gröt och varm choklad.Söndag: Söndagar är oftast lika med varm frukost hos oss. Äggröra, stekta champinjoner till H, lite ost, chark, tomater och varsin halv salsiccia som jag hade över.

Torsdag: Min vän Emilia kom till jobbet för ett lunchmöte och jag hade foodorat varsin “Tokyo and back” från Adam & Albin. Hade glömt vad god den är. Men nu helt plötsligt var det ris i stället för nudlar i? Desto bättre för mig. Iaf: rå lax, ris, kimchi, rostad lök, nån chilimajogrej och ett ägg (som jag petar bort). Fett värd lunch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code