Förr i världen reste jag ju JÄMT i mitt jobb. Då hatade jag det. Nu gör jag det rätt sällan, och därför blir det ganska mysigt. Som i förra veckan, när jag skulle ner till Varberg och föreläsa på en stor konferens och jag hann SPAA en hel kväll. Eftersom hela anläggningen (Varbergs Kusthotell) var bokad men konferensgästerna åt middag exakt just då var jag HELT SJÄLV i spat. Rejält avkopplande kan jag lova.

Jag bubblade och simmade och bastade och sov och läste och duschade och allt sånt man gör på spa. Kände mig så skön i kroppen efteråt. Ingen har väl missat att spa och bastu är cirka det absolut bästa jag vet. Skulle gärna åka tillbaka hit med mer tid! Det enda jag inte gillar med span är 1. när det är massa folk och det känns trångt och stressigt. 2. “Härliga gäng” på typ möhippa eller svensexa som är högljudda och ska dricka vin hela tiden. På spa är man tyst tycker jag. Helt sjukt att först lägga massa pengar på att få varva ner och koppla av, och sen vara tvungen att lyssna på någon som går igenom hela sin relation, barnens fritidssysslor, etc. Kalla mig kärring, men… Därför är ett bra tips att gå på vardagar! Grand i Stockholm har ett bra paket med frukostbuffé + spa på vardagar. Tips tips.Kolla så fint från mitt rum. Solnedgång över lite höstkall och regnig kväll.Sen beställde jag upp en otippat god fisksoppa och ett glas vin till rummet,  jobbade undan och sov i skön hotellsäng. Sedan pratade jag inför folk i åtta timmar och somnade sedan på tåget hem till Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code