Ny vecka! Riktigt grå och trist utsikt från mitt skrivbord idag. Annat var det i förra veckan:

Veckans skiss ser ut någonting sånt här:

Måndag: Sötpotatissoppa med quesadillas. Har koriander som blivit ful och några sötpotatisar och en halvskrumpen bit ingefära som behöver användas. Perfekt.

Tisdag: Korv med brö!!! Vi har skojat om det länge nu, så i veckan blir det korv med brö-middag. Tycker att det är fint att ha koriander, sriracha, hackad lök, avokad, cheddarost och lite gräddfil på. Fan vad gott!

Onsdag: Då ska jag tro det eller ej spela SQUASH efter jobbet och sen äta på Elverket med mina motspelare. Men om denna förkylning inte vill ge sig så blir det nog någon slags sallad hemma i stället. Har ett helt rödkålshuvud, en broccoli, massa mangold och morötter att ta tillvara på något sätt. Ser framför mig någon slags hyvlad sallad med någon syrlig tahinidressing och rostade nötter. Kanske vore gott att göra en hummus till och sno in i libabröd? Som vanligt FÅR VI SE.

Torsdag: En annan sak som jag varit sugen på länge är en gräddig, svennig pasta med paprika och fläskfilé och parmesan som min kompis alltid bjöd på när hon fyllde år när vi var små. Egentligen inget speciellt alls, men fick helt enkelt sug på den! Kan med handen på hjärtat säga att jag ALDRIG har köpt en fläskfilé. Ryser lite vid tanken. Men nu har det alltså hänt, eftersom jag kunde beställa en fin en som levereras ikväll.

Fredag: Då har jag planer som jag tyvärr inte kan skriva ut här eftersom jag vet att en central person för min plan lusläser denna sida. Återkommer!

Lördag: På lördag vill jag laga hemmamiddag och jag ser framför mig en gooooo jävla torskrygg.

Saker jag har i frysen som jag också skulle behöva använda: rödspätta, älgfärsbiffar, torsk, diverse såser, räkor, linsgrytor, köttgrytor, köttfärssås, högrevschili, matlådor, massvis med frukt och grönsaker samt väldigt många styckdetaljer av lamm. OSV. Nästa vecka tänkte jag försöka utmana mig själv att BARA laga från det jag redan har. Tror att det kan bli bra. Har även min hylla med mängder av bönor, gryn, nötter och sånt. Däremot är det svårt att inte få köpa örter och ostar som jag vill ha till cirka exakt allt.

Hoppas att ni får en fin vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code