Veckans mat: 3

Dagarna dagarna dagarna! Vecka 3!

Måndag: Här kokade jag linser i buljong och åt med råmarinerad broccoli, sallad, en dressing på bland annat tahini, chili och citron och åt med fetaost.

Tisdag: Jag var ensam hemma och min kvällsenergi räckte till en skål gröt. Men det var jättegott faktiskt.

Onsdag: Just denna dag gjorde jag någon slags hoisinkyckling som vi åt i tacobröd med chilimajo, inlagd morot och isbergssallad.

Torsdag: Hämtsushi! Helt perfekt.

Fredag: Jag hade min bokklubb hos mig. De skulle komma vid 15 så jag hade gjort lite ”afternoon tea” med scones, snittar och engelska köpekakor. Men det blev lite försenat så det var bara jättekonstigt att jag inte hade någon riktig mat. När de åkt och Henrik kommit hem åt vi upp alla restsnittar och scones och somnade i soffan.

Lördag: På dagen var vi på Klockaregårdens våffleri för första gången i år. Jag tog som vanligt våffla med jordgubbssylt och glass just eftersom deras sylt och deras egen glass är så otroligt god. Henrik tog någon matvåffla som vanligt. Sen åkte vi till Petter & Co där Bill bakat kladdkaka. På kvällen gjorde vi egna hamburgare hemma. Mastig och megagod dag!

Söndag: Jag hade fri lek och valde att spendera den i soffan under en filt där jag läste och skrev och åt gröt till lunch. På kvällen önskade Henrik sig pasta så det fick han. Med grönkål och parmesan och resterna från helgens påläggschark.

Föregående
Föregående

Meal prep-SKOLA

Nästa
Nästa

Veckans mat: 2