Veckans mat: 4

Herre gud, redan är vecka 4 förbi! Snart är det vår och sommar och vi sitter med tårna i gräset och äter jordgubbar i mjölk! Detta åt jag i veckan:

Måndag: Jag mötte min kompis Greta och hennes lilla Eva på lunch på Viet Kitchen. Jag tog kyckling-pho och det var så himla gott denna äckligt slaskiga måndag. Sen drack vi kaffe på Victoria och Erik anslöt. På kvällen gjorde jag korv stroganoff. Hehe. Just nu en favorit här hemma!

Tisdag: Henrik åkte till Göteborg i ett par dagar och jag hade Marisol över på kvällen och jag hade gjort sötpotatis- och linssallad med fetaost.

Onsdag: Detta var en underbar förmiddag då min kompis Anna-Carin var över hela förmiddagen. Vi fikade och babblade och lekte och tog sedan en promenad. På eftermiddagen till sen lunch/tidig middag åt jag en låda stroganoff med vitkålssallad och förundrades över hur gott det var.

Torsdag: Mellan ärenden blev det en klassisk McD-lunch! Sedan, på eftermiddagen tog jag och lilleman premiärtåget till Skövde och väl framme fick jag nybakta tekakor och te till kvällsmat.

Fredag: Mamma bjöd på pannbiff, potatis, inlagd gurka och gräddsås. Kokta morötter också. Bless her heart! På kvällen åt vi en klassisk åttiotalsostbricka framför På spåret-finalen. Mamma hade dukat upp en liten alkoholfri dryckesbuffé till mig <3 <3 <3

Lördag: På dagen var det semmelpremiär på stan med Jens och Oscar, och på kvällen hämtade vi indiskt från vad jag gissar är Skövdes enda indiska restaurang.

Söndag: En tunnbrödklämma på tåget hem, var sur när jag kom hem för både kyl, mage och middagsplanering var så att säga tom. Men! Till slut gjorde jag en jättegod råkostsallad med lime, jordnötter och koriander + fixade lite krispig kyckling och någon slags sås på cf/majo/chipotlepasta. Det blev jättegott och jag hade alltså fel, det fanns något att äta i kylen trots allt.

Föregående
Föregående

Mitt år som ardennerhäst

Nästa
Nästa

Meal prep-SKOLA